Corona pagina op BBZ site

Geplaatst op 12-03-2020  -  Categorie: Corona algemeen

De impact van het zich verspreidende Corona Virus escaleert elke dag verder. De BBZ probeert de ontwikkelingen bij te houden en leden te ondersteunen. Op de BBZ site is nu een pagina ingericht speciaal over het Corona virus en de gevolgen er van.
Wij hebben ondermeer brieven opgesteld die kunnen dienen als ‘template’ voor jullie communicatie met klanten en tour-operators. De brieven zijn in Word format en kunnen aangepast en gecombineerd worden.
We hebben, leunende op de informatie van de overheid, een Hygiene Instructie gemaakt voor aan boord die geprint en opgehangen kan worden.

De documenten zijn nu in het Nederlands en Engels en aan de Duitse vertaling wordt gewerkt.

Mist er iets, laat het ons dan weten.

Tot slot willen we iedereen oproepen om de aanwijzingen van de overheid te volgen. Dat wil zeggen dat als de overheid geen reisristricties oplegt, wij dat ook niet doen. Volg de Algemene Voorwaarden zo veel als mogelijk en ga niet te snel over tot kosteloos annuleren, verschuiven of het stilleggen van het schip. Natuurlijk maak iedereen daarin zijn eigen zakelijke afweging en de BBZ kan en wil daar niet in treden. Maar een zoveel als mogelijk branche brede benadering komt de duidelijkheid ten goede.